Βιταμίνες για ένα υγιές νευρικό σύστημα

neurobion b12 filicine lecalcif vitamin d

Βιταμίνες για ένα υγιές νευρικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο που αποτελείται από κύτταρα που καταπολεμούν τους παθογόνους παράγοντες όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί. Για να λειτουργεί σωστά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, έχει ανάγκη να του δίνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω της διατροφής μας.

Lecalcif = Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που είναι ουσιαστική για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D ενισχύει την δράση των μονοκυττάρων και των μακροφάγων ενάντια στα παθογόνα και μειώνει τη φλεγμονή. Η σύνθεση της βιταμίνης D γίνεται με την έκθεσή μας στον ήλιο.

Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας. Στην πραγματικότητα τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο για λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, όπως η γρίπη και το αλλεργικό άσθμα.

Neurobion = Βιταμίνη Β12+Β6+Β1

Η βιταμίνη Β6 βοηθά σε πολλές βιοχημικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β6 είναι το κοτόπουλο και ψάρια όπως ο σολομός και ο τόνος. Η βιταμίνη Β6 υπάρχει σε πολλά πράσινα λαχανικά και στα ρεβίθια, που είναι το κύριο συστατικό του χούμους.

Το Neurobion είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο περιέχει 3 βιταμίνες του συμπλέγματος

Filicine = Φυλλικό οξύ

Το φυλλικό οξύ

 

Ενίσχυση του οργανισμού

Για την περαιτέρω ενίσχυση του οργανισμού γενικότερα, των γνωσιακών λειτουργικών και του ανοσοποιητικού συστήματος, υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις μέσα από την ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και το ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ.

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more