Κάνε το Τεστ

Ψυχιατρική

Ψυχιατρική εκτίμηση - Θεραπεία

Υπάρχουν σταθμοί στη ζωή όλων μας που η ψυχική μας υγεία κλονίζεται και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε μόνο με τις δικές μας δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ψυχική δυσφορία, τα δυσάρεστα συναισθήματα, τις σκέψεις που μας κατακλύζουν και τα οποία προκύπτουν από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά.

Ο ψυχίατρος περιθάλπει τις ασθένειες που συνδέονται με τις δυσκολίες της ζωής, είτε είναι φυσικής (βιολογικής), είτε ψυχολογικής, είτε κοινωνικής προέλευσης. Το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, η αϋπνία, οι ψυχοσωματικές ασθένειες, το στρες (το άγχος), είναι τέτοια παραδείγματα.

Ο ψυχίατρος είναι γιατρός και ο μόνος ειδικός που μπορεί να προσφέρει μια ιατρική διάγνωση και μια πλήρη θεραπεία του πάσχοντα (συμπεριλαμβανομένης της συνταγογράφησης φαρμάκων) - τόσο στο βιολογικό, όσο και στο κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ενας κατάλληλα εκπαιδευμένος ψυχίατρος μπορεί να βοηθήσει να ανακτήσει κανείς όχι μόνο την ψυχική υγεία του αλλά και την βαθύτερη γνώση για τον εαυτό του, αξιολογώντας το δυναμικό του, τους διαφορετικούς παράγοντες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και τη σημασία τους μέσα στη ζωή του.

Ο ψυχίατρος με τη λεπτομερή κατάρτισή του γνωρίζει τις πιο προχωρημένες τεχνικές στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των διανοητικών και συναισθηματικών ασθενειών.

Αξιόπιστη Διάγνωση

Η γνώση της Σύγχρονης Ψυχιατρικής εγγυάται την αξιόπιστη διάγνωση της διαταραχής και την αναγνώριση της αιτιοπαθογένειάς της.

Αποτελεσματική Θεραπεία

Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη, συνθετική, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους.

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Στους ασθενείς που παρακολουθούνται τακτικά στο ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της αγωγής τους, για όλα τα ταμεία & ΕΟΠΥΥ.

Ιατρικές Γνωματεύσεις - Βεβαιώσεις

Δυνατότητα χορήγησης ψυχιατρικής βεβαίωσης/γνωμάτευσης ή και ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, κατόπιν κλινικής εκτίμησης. Καλύπτεται πλήθος περιπτώσεων και αναγκών, όπως βεβαιώσεις για επιδόματα, αναρρωτικές άδειες, διορισμούς στο δημόσιο, κλπ