Κάνε το Τεστ
ψυχιατρος αγια παρασκευη

Πως να έρθετε στο ιατρείο

Πως να έρθετε στο ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Χολαργού, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, πλησίον της στάσης Μετρό "Χολαργός" (απόσταση 300μ).

Σας συμβουλεύουμε στην πρώτη επίσκεψή σας να έρθετε με ταξί ή το Μετρό. Η περιοχή είναι εμπορική και το πάρκινγκ δεν είναι εύκολο, υπολογίστε τουλάχιστον 30 λεπτά για να βρείτε ελεύθερο πάρκινγκ (ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας).

ψυχιατρος, ψυχοθεραπευτης, χολαργος ιατρειο διευθυνση

Οδηγίες για το GPS

Αν έρθετε με αυτοκίνητο, για τον ευκολότερο προσανατολισμό σας με το GPS μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα κεντρικά σημεία, τη θέση των οποίων βλέπετε στον παραπάνω χάρτη, σε σχέση με το ιατρείο.

  • "ΔΑΝΑΟΣ, Χολαργός" ή "Μεσογείων 230, Χολαργός" - στο σημείο βρίσκεται το πολυκατάστημα Δαναός επί της Μεσογείων, το οποίο είναι 100 μέτρα από το ιατρείο.
  • "BAZAAR Supermarket, Χολαργος" ή "Βεντούρη 14, Χολαργός" - στο σημείο βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Bazaar, σε απόσταση 50 μέτρων από το ιατρείο.

Είναι ίσως ασφαλέστερο να βάλετε τα παραπάνω σημεία στο GPS για να προσανατολιστείτε και να έρθετε πολύ κοντά, παρά την ακριβή διεύθυνση του ιατρείου, γιατί για κάποιο λόγο το Google Maps δίνει συχνά λάθος στίγμα στο χάρτη, σε λάθος περιοχή.

Διασταύρωση Λεωφόρου Μεσογείων και Λεωφόρου Περικλέους

Η Λεωφόρος Περικλέους είναι κεντρικός δρόμος στο Χολαργό, κάθετος στη Μεσογείων. Το ιατρείο είναι σε απόσταση 100 μέτρων από τη διασταύρωση Λεωφ.Μεσογείων και Λεωφ.Περικλέους.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε τη διασταύρωση Λεωφ.Μεσογείων και Λεωφ.Περικλέους, και από τα δύο ρεύματα, για την εξοικίωσή σας με την περιοχή και τον πιο εύκολο προσανατολισμό.

Κατεύθυνση: από Αθήνα προς Αγία Παρασκευή

Κατεύθυνση: από Αγία Παρασκευή προς Αθήνα


Διασταύρωση Λεωφόρου Περικλέους και Βουτσινά

Το ιατρείο βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφ.Περικλέους και της Βουτσινά.

Η διασταύρωση ανεβαίνοντας την Λεωφόρου Περικλέους, από την Μεσογείων

Η διασταύρωση κατεβαίνοντας την Λεωφόρου Περικλέους, προς Μεσογείων

Αττική Οδός

Ο Χολαργός είναι γενικά προσβάσιμος και από την Αττική Οδό, από δύο εξόδους:

  • Έξοδος Δημοκρίτου Y3 που σας βγάζει στην Αγία Παρασκευή (μονή έξοδος, ρεύμα προς Αθήνα).
  • Έξοδος Παπάγου Υ2 που σας βγάζει στου Παπάγου (διπλή έξοδος, προς και από Αθήνα).

Parking:

Το ιατρείο δεν διαθέτει parking. Η περιοχή είναι εμπορική και το πάρκινγκ δεν είναι εύκολο, υπολογίστε τουλάχιστον 30 λεπτά για να βρείτε ελεύθερο πάρκινγκ (ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας).

Υπάρχουν 2 ιδιωτικά πάρκινγκ με χρέωση, πλησίων του ιατρείου (στο χάρτη βλέπετε τα πράσινα P1 και P2 για τη θέση τους σε σχέση με το ιατρείο).

P1) Υμηττού 5 και Μέτωνος, Χολαργός 155 61 (πρωϊνές ώρες). Απόσταση 300 μέτρα από το ιατρείο.

P2) Βύρωνος 4, Χαλάνδρι 152 31 (πρωϊ και απόγευμα). Στο στενό μεταξύ του Bread Factory και της Shell, δίπλα στη Μεσογείων. Απόσταση 150 μέτρα από το ιατρείο.

Επικοινωνία

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά και χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις ή βοήθεια, η Γραμματεία του ιατρείου θα σας βοηθήσει.