Όροι χρήσης – Αποποίηση Ευθύνης

Όροι χρήσης – Αποποίηση Ευθύνης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Η ιστοσελίδα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εργαλείο διάγνωσης ή θεραπείας.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κλινική εξέταση, την ιατρική διάγνωση, τη θεραπεία, τις συμβουλές ή τις οδηγίες του γιατρού σας.

Στις περιπτώσεις που υπάρχουν απορίες πάνω στα θέματα που αναπτύσσονται στην ιστοσελίδα ή κάποιο ζήτημα που σας αφορά, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε ή να επισκεφτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι αναγνώστες που επισκέπτονται το www.therapia.gr γνωρίζουν και αποδέχονται τους παρακάτω όρους, για όλα όσα διαβάζουν σε αυτό:

Οι πληροφορίες που υπάρχουν στο www.therapia.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή συμβουλές για την ψυχική υγεία ή την υγεία γενικότερα. Είναι ευθύνη του αναγνώστη να απευθύνει τις προσωπικές ιατρικές ερωτήσεις του στον γιατρό του.

Το www.therapia.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Είναι προσωπική σας ευθύνη να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές από το γιατρό σας όταν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με κάποια ιατρική κατάσταση ή πρόβλημα. Δεν πρέπει να παραβλέπετε τις ιατρικές οδηγίες του γιατρού σας ή να αναβάλλετε να ζητήσετε ιατρικές συμβουλές ή να καθυστερήσετε οποιαδήποτε θεραπεία επειδή διαβάσατε κάτι ενημερωτικό στο www.therapia.gr. Ο Dr Βάθης είναι γιατρός, αλλά δεν είναι δικός σας γιατρός, δεν γνωρίζει τη περίπτωσή σας και δεν παρέχει πληροφορίες ή συστάσεις ειδικά για την δική σας περίπτωση ή κάποιον δικό σας, δεν σας παρακολουθεί προσωπικά ούτε  έχει μαζί σας τη θεραπευτική σχέση ιατρού-ασθενή.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο www.therapia.gr δεν έχουν ως σκοπό τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου και δεν αντικαθιστούν τις συστάσεις ή τις συμβουλές του γιατρού σας. Το περιεχόμενο του www.therapia.gr έχει ως μόνο σκοπό την ενημέρωση και δεν αποτελεί υποκατάστατο των ιατρικών οδηγιών, της διάγνωσης ή της θεραπείας που σας συστήνεται από τον θεράποντα ιατρό σας, που σας έχει εξετάσει και ο οποίος σας παρακολουθεί.

Η αναπαραγωγή ή χρήση υλικού από το www.therapia.gr χωρίς γραπτή άδεια απαγορεύεται. Ο καθένας που διαβάζει το www.therapia.gr συμφωνεί ότι ο ιατρός Βάθης Αριστοτέλης δεν φέρει ευθύνη σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο www.therapia.gr και κάθε πληροφορία ή παράδειγμα που αναφέρεται. Δεν υπάρχει ευθύνη σχετικά με την ακρίβεια, την πληρότητα, την καταλληλότητα ή την εγκυρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας στο www.therapia.gr. Ο ιατρός Βάθης Αριστοτέλης δεν φέρει την ευθύνη για λάθη, παραλείψεις ή για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή βλάβη που μπορεί να προκύψουν από αυτές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στο www.therapia.gr είναι του ιατρού Βάθη Αριστοτέλη. Αυτές οι απόψεις δεν είναι ανάγκη να υποστηρίζονται από οποιοδήποτε κυβερνητικό φορέα, οργάνωση ή ιατρική ένωση.

Η διαχείριση προβλημάτων ψυχικής ή σωματικής υγείας πρέπει να γίνεται υπό την φροντίδα και την καθοδήγηση του γιατρού ή του ψυχιάτρου σας.

Σχετικά άρθρα

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ