ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ

Ψυχολογικά τεστ online

Στην σελίδα αυτή, θα βρείτε διάφορα χρήσιμα ψυχολογικά τεστ τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε online. Τα αξιόπιστα αυτά τεστ αποτελούν έναν καλό δείκτη εντοπισμού ενός ζητήματος που έχει αρχίσει να απασχολεί το άτομο και το οποίο πιθανώς, να αυξηθεί σε ένταση και συχνότητα στο μέλλον, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Φεβρουάριος 12, 2018
τεστ κατάθλιψης

Κάντε το αξιόπιστο ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ

Το ακόλουθο τεστ διερευνά εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κατάθλιψης.
Ιούνιος 12, 2018
panic attack krisi panikou test

Τεστ για Κρίση Πανικού

Το ακόλουθο test προσδιορίζει εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κρίσεων πανικού.
Οκτώβριος 20, 2019

Τεστ βαρύτητας Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Το παρακάτω τεστ βαθμολογεί τη βαρύτητα/σοβαρότητα της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Οκτώβριος 21, 2019

Τεστ για Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Το ακόλουθο τεστ διερευνά αν εμφανίζετε συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.
Οκτώβριος 22, 2019

Είναι υγιής η σχέση σας;

Αξίζετε να είστε σε μία ασφαλή και υγιή σχέση. Γνωρίζετε όμως αν η σχέση σας είναι υγιής;
Νοέμβριος 7, 2019

Μετρήστε το άγχος σας με το online τεστ

Το άγχος μπορεί να είναι χρόνιο και εξουθενωτικό. Αν αναρωτιέστε αν τα επίπεδα άγχους σας υπερβολικά υψηλά, μπορείτε να μετρήσετε το άγχος σας με το παρακάτω έγκυρο και εξακριβωμένο online τεστ μέτρησης άγχους.
Νοέμβριος 18, 2019

Μετρήστε τη συναισθηματική νοημοσύνη σας online

Με το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη. Οι ερωτήσεις αφορούν τρεις τομείς, την αντίληψη και έκφραση των συναισθημάτων, την ρύθμιση/διαχείρηση των συναισθημάτων, και τις αντιδράσεις με βάση τα συναισθήματα.
Μάιος 5, 2020

Τεστ Αυτοπεποίθησης

Με το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν είστε από εκείνους που πιστεύουν πραγματικά στον εαυτό τους ή από εκείνα τα άτομα που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Τα παραπάνω online ψυχομετρικά τεστ βοηθούν στον έγκαιρο εντοπισμό ενός προβλήματος και σε πιθανές ψυχικές διαταραχές, με τελικό σκοπό, το άτομο να απευθυνθεί εγκαίρως σε ειδικό. Τα test αυτά αφορούν θέματα κατάθλιψης, κρίσεως πανικού, άγχους, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, σχέσεων και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και δείτε τα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Μέσα από τα ψυχολογικά τεστ αποκτάτε μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας. Στις ψυχολογικές δοκιμασίες αυτές χρειαστεί να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μετά την ολοκλήρωση των οποίων, θα δοθεί το αποτέλεσμα ανάλογα με τις απαντήσεις που έχετε δώσει.

Τα τεστ δεν υποκαθιστούν την κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση από ένα ειδικό ψυχίατρο.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ