Κάνε το Τεστ
ψυχολογικα τεστ καταθλιψης

Ψυχολογικά Τεστ – κάντε 9 έγκυρα test ψυχολογίας

Ψυχολογικά τεστ online

Στην σελίδα αυτή, θα βρείτε 9 έγκυρα ψυχολογικά τεστ τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε online. Τα αξιόπιστα αυτά τεστ με ερωτήσεις αποτελούν έναν καλό δείκτη εντοπισμού ενός ζητήματος που έχει αρχίσει να απασχολεί το άτομο και το οποίο πιθανώς, να αυξηθεί σε ένταση και συχνότητα στο μέλλον, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Κάντε το πιο έγκυρο τεστ κατάθλιψης

Το ακόλουθο τεστ διερευνά εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κατάθλιψης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεστ Αυτοπεποίθησης

αυτοπεποιθησηΜε το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν είστε από εκείνους που πιστεύουν πραγματικά στον εαυτό τους ή από εκείνα τα άτομα που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετρήστε τη συναισθηματική νοημοσύνη σας online

Με το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη. Οι ερωτήσεις αφορούν τρεις τομείς, την αντίληψη και έκφραση των συναισθημάτων, την ρύθμιση/διαχείρηση των συναισθημάτων, και τις αντιδράσεις με βάση τα συναισθήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετρήστε το άγχος σας με το online τεστ άγχους

Το άγχος μπορεί να είναι χρόνιο και εξουθενωτικό. Αν αναρωτιέστε αν τα επίπεδα άγχους σας υπερβολικά υψηλά, μπορείτε να μετρήσετε το άγχος σας με το παρακάτω έγκυρο και εξακριβωμένο online τεστ μέτρησης άγχους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι υγιής ή τοξική η σχέση σας;

τεστ σχεσης, ερωτηματολογιο ζευγαριαΑξίζετε να είστε σε μία ασφαλή και υγιή σχέση. Γνωρίζετε όμως αν η σχέση σας είναι υγιής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεστ για Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Το ακόλουθο τεστ διερευνά αν εμφανίζετε συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεστ βαρύτητας Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Το παρακάτω τεστ βαθμολογεί τη βαρύτητα/σοβαρότητα της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεστ Άνοιας – Αλτσχάιμερ

τεστ ανοιαςΤα ακόλουθα τεστ διερευνούν εάν πάσχετε από άνοια / Αλτσχάιμερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεστ Κρίσης Πανικού

panic attack krisi panikou testΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κρίσεων πανικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα παραπάνω online ψυχομετρικά τεστ και ερωτηματολόγια του Therapia.gr βοηθούν στον έγκαιρο εντοπισμό ενός προβλήματος και πιθανών ψυχικών διαταραχών, με τελικό σκοπό, το άτομο να απευθυνθεί εγκαίρως σε ειδικό για την κατάλληλη θεραπεία. Τα test μέσω ερωτήσεων διερευνούν την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού, το άγχος, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, την ποιότητα σχέσεων, την συναισθηματική νοημοσύνη, κα.

Διαλέξτε το ψυχομετρικό τεστ που σας αφορά, απαντήστε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και δείτε τα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την κατάσταση πιο αντικειμενικά. Μέσα από τα διάφορα ψυχολογικά τεστ αποκτάτε μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας. Στις ψυχολογικές δοκιμασίες αυτές θα χρειαστεί να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις με ειλικρίνεια, μετά την ολοκλήρωση των οποίων, θα δοθεί το αποτέλεσμα ανάλογα με τις απαντήσεις που έχετε δώσει.

Τα τεστ δεν υποκαθιστούν την κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση από ένα ειδικό ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή.