Κάνε το Τεστ
Ψυχολογικα τεστ, Καταθλιψης, Ψυχομετρικά τεστ, Online τεστ, Test, Άγχος, Στρες, Κρίσεις Πανικού

Ψυχολογικά Τεστ – κάντε 25 έγκυρα test ψυχολογίας

Ψυχολογικά τεστ online

Στην σελίδα αυτή, θα βρείτε 25 έγκυρα ψυχολογικά τεστ τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε online. Τα αξιόπιστα αυτά ψυχολογικά τεστ με ερωτήσεις αποτελούν έναν καλό δείκτη εντοπισμού ενός ψυχολογικού προβλήματος που ίσως έχει αρχίσει να απασχολεί το άτομο και το οποίο πιθανώς, να αυξηθεί σε ένταση και συχνότητα στο μέλλον, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Τεστ κατάθλιψης

Το ακόλουθο έγκυρο τεστ κατάθλιψης διερευνά εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κατάθλιψης (9 ερωτήσεις).

Αν στη συνέχεια θέλετε να διερευνήσετε σε μεγαλύτερο βάθος την πιθανότητα να εμφανίζετε συμπτώματα κατάθλιψης, μπορείτε να κάνετε ακόμα δύο σχετικά τεστ: τεστ κατάθλιψης 2ο (16 ερωτήσεις) και τεστ κατάθλιψης 3ο (21 ερωτήσεις). Υπάρχει επίσης και το ειδικό τεστ για την επιλόχειο κατάθλιψη για τις νέες μητέρες.

ΤΕΣΤ  ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ

Τεστ Κρίσης Πανικού

τεστ κρισης πανικού, τεστ κρισεις πανικου, τεστ διαταραχη πανικουΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν έχετε βιώσει συμπτώματα κρίσεων πανικού.

Σχετικό είναι και το τεστ Αγοραφοβίας και κρίσεων πανικού.

ΤΕΣΤ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Μετρήστε το άγχος σας με το online τεστ άγχους

τεστ αγχους, τεστ για το αγχοςΤο άγχος μπορεί να είναι χρόνιο και εξουθενωτικό. Αν αναρωτιέστε αν τα επίπεδα άγχους σας υπερβολικά υψηλά, μπορείτε να μετρήσετε το άγχος σας με το παρακάτω έγκυρο και εξακριβωμένο online τεστ μέτρησης άγχους.

Μπορείτε επίσης να κάνετε το σχετικό τεστ για Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή.

ΤΕΣΤ ΑΓΧΟΥΣ

Είναι υγιής ή τοξική η σχέση σας;

τεστ σχεσης, ερωτηματολογιο ζευγαρια, τοξικη σχεση, υγιής σχεσηΑξίζετε να είστε σε μία ασφαλή και υγιή σχέση. Γνωρίζετε όμως αν η σχέση σας είναι υγιής;

ΤΕΣΤ ΣΧΕΣΗΣ

Τεστ για Burnout

burnout τεστ, burn out τεστ, ερωτηματολογιοΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν βιώνετε συμπτώματα burnout (επαγγελματικής εξουθένωσης).

ΤΕΣΤ BURNOUT

Τεστ για το Στρες

τεστ για το στρες, στρες τεστΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν βιώνετε συμπτώματα στρες στην καθημερινότητά σας.

ΤΕΣΤ STRESS

Τεστ για Διπολική διαταραχή

τεστ για τη διπολικη διαταραχη τεστ, τεστ διπολικης διαταραχης, μανιοκαταθλιψηΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν βιώνετε συμπτώματα διπολικής διαταραχής.

Σχετικό είναι και το τεστ για τον εντοπισμό στοιχείων μανίας, ως μέρος της διπολικής διαταραχής, καθώς και το τεστ Οριακής διαταραχής προσωπικότητας.

ΤΕΣΤ ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ

Τεστ για Μετατραυματικό στρες

Τεστ για Μετατραυματικο Στρες, PTSD, Διαταραχή, Test, ΤεστΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν βιώνετε συμπτώματα μετατραυματικού στρες (PTSD).

ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ

Τεστ για ΔΕΠΥ

τεστ δεπυ, τεστ ahdh, ενηλικες, ενηλικωνΤο ακόλουθο test προσδιορίζει εάν βιώνετε συμπτώματα ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής-Υπερικινητικότητας).

Σχετικά είναι για τους ενήλικες το τεστ Αυτισμού (ενήλικες), το τεστ Δυσλεξίας (ενήλικες) και για τα παιδιά το διαγνωστικό τεστ ΔΕΠΥ (παιδιά) και τα τεστ Αυτισμού (παιδιά).

ΤΕΣΤ ΔΕΠΥ

Τεστ για Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

τεστ για ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, τεστ ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης, τεστ OCD, τεστ ΙΨΔΤο ακόλουθο τεστ διερευνά αν εμφανίζετε συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.

ΤΕΣΤ OCD

Τεστ βαρύτητας Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

τεστ βαρυτητας ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης, καταναγκασμών, ψυχαναγκασμώνΤο παρακάτω τεστ βαθμολογεί τη βαρύτητα/σοβαρότητα της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.

ΤΕΣΤ OCD (βαρύτητα)

Τεστ σχιζοφρένειας

τεστ σχιζοφρενειας, συμπτωματα σχιζοφρενειας, τεστ ψυχωσηΤο παρακάτω τεστ διερευνά την ύπαρξη συμπτωμάτων σχιζοφρένειας (ψύχωση).

ΤΕΣΤ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ

Τεστ Αυτοπεποίθησης

αυτοπεποιθηση, τεστ αυτοπεποιθησηςΜε το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν είστε από εκείνους που πιστεύουν πραγματικά στον εαυτό τους ή από εκείνα τα άτομα που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Τεστ για το Ναρκισσισμό

ναρκισσισμός τεστ, τεστ ναρκισσισμου, ναρκισσιστικη διαταραχή προσωπικοτητας Το τεστ αυτό διερευνά στοιχεία της προσωπικότητας που συνδέονται με το ναρκισσισμό και τη Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

ΤΕΣΤ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ

Μετρήστε τη συναισθηματική νοημοσύνη σας online

συναισθηματικη νοημοσυνη, τεστΜε το τεστ αυτό μπορείτε να μετρήσετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη. Οι ερωτήσεις αφορούν τρεις τομείς, την αντίληψη και έκφραση των συναισθημάτων, την ρύθμιση/διαχείρηση των συναισθημάτων, και τις αντιδράσεις με βάση τα συναισθήματα.

ΤΕΣΤ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Τεστ Άνοιας – Αλτσχάιμερ

τεστ ανοιας, τεστ μνημης, τεστ αλτσχαιμερΤα ακόλουθα τεστ (ερωτηματολόγια) διερευνούν εάν πάσχετε από άνοια / Αλτσχάιμερ.

ΤΕΣΤ ΑΝΟΙΑΣ

Ψυχολογικά Τεστ

Τα παραπάνω online ψυχομετρικά τεστ και ερωτηματολόγια του Therapia.gr βοηθούν στον έγκαιρο εντοπισμό ενός ψυχολογικού προβλήματος και πιθανών ψυχικών διαταραχών, με τελικό σκοπό, το άτομο να απευθυνθεί εγκαίρως σε ειδικό για την κατάλληλη θεραπεία. Τα test μέσω ερωτήσεων διερευνούν την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού, το άγχος, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, την ποιότητα σχέσεων, την συναισθηματική νοημοσύνη, κα.

Διαλέξτε το ψυχομετρικό τεστ που σας αφορά, απαντήστε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και δείτε τα αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε την κατάσταση πιο αντικειμενικά. Μέσα από τα διάφορα ψυχολογικά τεστ αποκτάτε μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας. Στις ψυχολογικές δοκιμασίες αυτές θα χρειαστεί να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις με ειλικρίνεια, μετά την ολοκλήρωση των οποίων, θα δοθεί το αποτέλεσμα ανάλογα με τις απαντήσεις που έχετε δώσει.

Τα ψυχολογικά τεστ δεν υποκαθιστούν την κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση από ένα ειδικό ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή.