Κάνε το Τεστ
aurum metallicum ομοιοπαθητικο φαρμακο

Aurum metallicum – ομοιοπαθητικό φάρμακο

aurum ομοιοπαθητικό φάρμακο Aurum metallicum - ομοιοπαθητικό φάρμακο

To ομοιοπαθητικό φάρμακο Aurum metallicum παρασκευάζεται από τον χρυσό. Συνήθως δίνεται σε φιλόδοξα, νευρικά και τελειοθηρικά άτομα, που δεν μπορούν να ανεχτούν την αποτυχία. Καταθλιπτική διάθεση, συχνά με τάσεις αυτοκτονίας ιδίως μετά από επαγγελματικές αποτυχίες (μπορείτε να κάνετε το online τεστ κατάθλιψης). Το Aurum συχνά σχετίζεται με νεοπλασίες (καρκίνος).

Μπορεί το Aurum metallicum να με βοηθήσει;

Εξαρτάται. Το πόσο θα σας βοηθήσει σχετίζεται με το βαθμό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, τα ιδιαίτερα συμπτώματα που εμφανίζετε και τη βαρύτητά τους.

Δυναμοποιήσεις Aurum metallicum

Δυναμοποιήσεις που χρησιμοποιούνται συχνά είναι οι Aurum metallicum 1M, Aurum metallicum 200CH, Aurum metallicum 12CH.

Πόσο θα με βοηθήσει το Aurum metallicum;

Υπάρχει μία παρανόηση τόσο σε γιατρούς όσο και σε θεραπευόμενους, ότι ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο μπορεί σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις να εξαφανίσει ΟΛΑ τα συμπτώματα και ΟΛΑ τα προβλήματα, ανεξαρτήτου βαρύτητας και ποιότητας. Αυτό δεν ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η ομοιοπαθητική είναι ένα εξαιρετικό θεραπευτικό εργαλείο, αλλά η ελλιπής κατανόηση για το θέμα που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος και τις ρίζες αυτού (όπως γίνεται στις περιπτώσεις αντιμετώπισης ψυχολογικών θεμάτων που αναλαμβάνουν γιατροί χωρίς να είναι ψυχίατροι), οδηγεί πολύ συχνά τους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται για χρόνια δοκιμάζοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα περιμένοντας να βρεθεί το "σωστό" φάρμακο, ενώ άλλες θεραπευτικές τεχνικές θα μπορούσαν να έχουν πιο γρήγορα, ουσιαστικότερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Αντιμετώπιση θλίψης και κατάθλιψης

Ειδικά για την κατάθλιψη, η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το Aurum είναι σημαντική, αλλά χρειάζεται καταρχήν εκτίμηση από ειδικό ψυχίατρο για τη βαρύτητα της κατάθλιψης (ήπια, μέτρια, σοβαρή), ώστε να καθοριστεί και η ενδεικνυόμενη θεραπεία (ψυχοθεραπεία, θεραπεία με EMDR , πιθανώς και αντικαταθλιπτικά φάρμακα). Αλλα θέματα όπως η τελειοθηρία, νευρικότητα και ανταγωνισμός, μπορούν να βελτιωθούν με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.