Κάνε το Τεστ
ladose λαντοζ φυλλο οδηγιων spc

LADOSE – φυλλο οδηγιών

LADOSE - Φύλλο οδηγιών SPC

Το LADOSE είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο. Η πιο συχνή χρήση για το Ladose είναι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σκαναρισμένο το φύλλο οδηγιών χρήσης του Ladose (SPC). Μπορείτε επίσης να δείτε και να κατεβάσετε σε PDF μορφή το φύλλο οδηγιών του Ladose για το κοινό, και το SPC του Ladose.

LADOSE - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 1

ladose λαντοζ φυλλο οδηγιων spc

LADOSE - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 2

ladose λαντοζ φυλλο οδηγιων spc

LADOSE - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 3

ladose λαντοζ φυλλο οδηγιων spc

LADOSE - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 4

ladose λαντοζ φυλλο οδηγιων spc

Άλλες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Το Ladose μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με την ψυχοθεραπεία, ομοιοπαθητική, βελονισμό ώστε με αποτελεσματικότητα να ελεγχθούν όχι μόνο τα συμπτώματα, αλλά και οι πραγματικές αιτίες της κατάθλιψης ή του άγχους.

Ψυχοθεραπεία: με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη αποτελεσματικά και μόνιμα, διερευνώντας και αντιμετωπίζοντας τα πραγματικά αίτια της κατάθλιψης και όχι απλά τα συμπτώματα.

EMDR: Το EMDR είναι μια ειδική ψυχοθεραπευτική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κα) που μπορεί να αποτελούν τη ρίζα της κατάθλιψης.

Ομοιοπαθητική και Βελονισμός: η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δώσουν τη λύση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες, και μπορούν να συνδυαστούν με το Ladose όπου αυτό είναι αναγκαίο.