Κάνε το Τεστ
microblading φρυδιών, τι είναι το microblading φρυδιών, διάρκεια microblading, διαδικασία microblading, πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του microblading,πονά το microblading

Microblading φρυδιών

Microblading φρυδιών

Η τεχνική που microblading φρυδιών αφορά ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν διόρθωση στο σχήμα των φρυδιών τους. Όσοι έχουν λεπτά φρύδια και ψάχνουν να βρουν έναν ημιμόνιμο τρόπο για να τα γεμίζουν , το microblading είναι μια επιλογή.

Το microblading αποτελεί μια αισθητική τεχνική για την εφαρμογή χρώματος στα φρύδια με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει σαν αληθινές τρίχες. Ουσιαστικά, με τη βοήθεια μια βελόνας, η αισθητικός σχηματίζει μικρές "τριχούλες" οι οποίες έχουν χρώμα και μοιάζουν με αληθινές. Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και υποχωρεί με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό είναι ανάγκη να κάνετε ανανέωσε αν θέλετε να διατηρήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το microblading προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, και η διαδικασία χρειάζεται λίγο χρόνο. Στην πρώτη συνεδρία, θα χρειαστούν κάποιες ώρες αλλά τελικά τα φρύδια σας θα είναι αρκετά πιο σκούρα μετά. Το χρώμα μπορεί να ξεθωριάζει μετά από κάποιες εβδομάδες και είναι ανάγκη η ανανέωση.

Ημιμόνιμο αποτέλεσμα

Το microblading δεν είναι εύκολο να διορθωθεί αν δεν γίνει σωστά. Αν αυτό συμβεί, το άτομο θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον χρήματα για να διορθώσει το αποτέλεσμα. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία θα γίνει σωστά είναι να ελέγξετε την αισθητικό και το χώρο που θα γίνει το microblading.

Κάντε την έρευνά σας

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να κάνετε έρευνα για το ποιο κέντρο αισθητικής θα επιλέξετε για την διαδικασία. Καλό είναι η αισθητικός να έχει ειδίκευση και εκπαίδευση στο microblading και φυσικά ο χώρος να έχει άδεια για αισθητικές τεχνικές.

Γενικά, πρέπει να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας τους κανόνες υγιεινής και να επιλέγετε εκπαιδευμένους αισθητικούς και πιστοποιημένους χώρους.

Αλλεργικές αντιδράσεις

Αν και οι αλλεργικές αντιδράσεις στις οργανικές βαφές που χρησιμοποιούνται για τη διαδικασία είναι σπάνιες, μπορεί να συμβούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την εταιρεία της βαφής που χρησιμοποιεί η αισθητικός και να συζητάτε για το ιστορικό αλλεργιών σας.

Λοιμώξεις

Καθώς το microblading προκαλεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από ιούς και βακτήρια. Πρέπει να έχει γίνει αποστείρωση σε όλα τα εργαλεία και τον εξοπλισμό  πριν από τη διαδικασία, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο microblading και στο τατουάζ φρυδιών;

Το microblading, σε αντίθεση με το τατουάζ δεν διεισδύει τόσο βαθιά στο δέρμα, αλλά μένει στην επιφάνεια. Δεν είναι επίσης μόνιμο και το χρώμα φεύγει μέσα σε 18 μήνες.

Τα φρύδια είναι πιο φυσικά και πιο καλοσχηματισμένα σε σύγκριση με το τατουάζ,  καθώς χρησιμοποιείται μια λεπτή βελόνα ή λεπίδα με το χέρι, δεν υπάρχει κάποιο μηχάνημα που να διεισδύει βαθιά στο δέρμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του microblading;

Έχει διάρκεια 12-18 μήνες αλλά η διάρκεια της βαφής έχει άμεση σχέση με τον τύπο του δέρματος του κάθε ανθρώπου. Στους ανθρώπους με λιπαρό δέρμα το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 12 μηνών, αλλά σε αυτούς με κανονικό δέρμα έχει διάρκεια 18 μηνών.

Αν δεν κάνετε ανανέωση και συντήρηση του microblading το χρώμα ξεθωριάζει με τον καιρό.

Το microblading πονά;

Η διαδικασία από μόνη της δεν είναι επώδυνη καθώς από πριν η αισθητικός τοποθετεί στο πρόσωπο μια αναισθητική κρέμα. Η διαδικασία γενικά είναι γρήγορη, αν εξαιρέσετε τη χρήση αναισθητικής κρέμας (50 λεπτά) και δεν θα μείνετε ακίνητοι για δύο ώρες.

Ο καθένας μας χρειάζεται να φροντίζει τον εαυτό του 

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ πρέπει να είναι προτεραιότητα για τον κάθε άνθρωπο. Η σωματική και ψυχική μας υγεία είναι απαραίτητα για την ΕΥΕΞΙΑ μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε την ευεξία μας με τη βοήθεια της ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και του LIFE COACHING.