Κάνε το Τεστ
kali bichromicum, καλι μπικρομικουμ, kalium bichromicum, ομοιοπαθητικο, φαρμακο, βηχας, ιωση, κρυολογημα

Kali bichromicum – ομοιοπαθητικό φάρμακο

kali bichromicum, καλι μπικρομικουμ, ομοιοπαθητικο, φαρμακο, βηχας, ιωση, κρυολογημα, kalium bichromicum Kali bichromicum - ομοιοπαθητικό φάρμακο

To ομοιοπαθητικό φάρμακο Kali bichromicum παράγεται από το διχρωμικό κάλιο. Το Kali bichromicum χρησιμοποιείται σε οξείες καταστάσεις και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οι άφθονες, κολλώδεις, κίτρινες και ελαστικές εκκρίσεις και φλέματα. Χρησιμοποιείται συχνά επίσης και για την αντιμετώπιση της γρίπης, κρυολογημάτων, λοιμώξεις του ανωτερου (πχ ιγμορίτιδα) και κατωτέρου αναπνευστικού (πχ βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα, κα). Επίσης, οι ιδιότητες του Kalium bichromicum σχετίζονται με αρθριτικές καταστάσεις, και μπορεί να παρουσιάζεται εναλλαγή συμπτωμάτων από όργανο σε όργανο (για παράδειγμα, στομαχικά συμπτώματα που εναλλάσονται με ρευματισμούς ή άσθμα). Εστιακοί πόνοι. Γενική επιδείνωση από το κρύο.

Μπορεί το Kali bichromicum να με βοηθήσει;

Εξαρτάται. Θα σας βοηθήσει εφόσον ταιριάζει στο σύνολο (ή κάποιες φορές, και εν μέρει) της ιδιοσυγκρασίας και των συμπτωμάτων που εμφανίζετε.

Δυναμοποιήσεις Kali bichromicum 

Δυναμοποιήσεις που χρησιμοποιούνται συχνά είναι οι Kali bichromicum 200CH, Kali bichromicum 30CH, Kali bichromicum 6x.

Παρενέργειες Kali bichromicum

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες.

Πόσο θα με βοηθήσει το Kali bichromicum;

Η ομοιοπαθητική είναι ένα εξαιρετικό θεραπευτικό εργαλείο, αλλά η ελλιπής κατανόηση για το θέμα που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος, τις αιτίες και τις πιθανές επιπτώσεις αυτού (όπως γίνεται στις περιπτώσεις σοβαρών λοιμώξεων που αναλαμβάνουν ομοιοπαθητικοί χωρίς να είναι γιατροί), οδηγεί συχνά τους ανθρώπους σε επιπλοκές.

Θεραπεία λοιμώξεων

Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το Kali bichromicum σε λοιμώξεις του ανωτέρου και κατωτέρου αναπνευστικού είναι δυνητικά σημαντική, αλλά πάντα χρειάζεται η παρακολούθηση από ειδικό ομοιοπαθητικό γιατρό, ώστε να υπάρχει μια σωστή εκτίμηση της κατάστασης, για το αν ελέγχεται η λοίμωξη ή για το αν χρειάζεται αντιβίωση ή κάποια άλλη ιατρική παρέμβαση.