Κάνε το Τεστ
Lexotanil, Λεξοτανιλ, Παρενέργειες, Χάπια, Lexodanil, Lexatonil, Lexotanin, Δοσολογία, Άγχος, Ύπνος, Κρίσεις πανικού, Κατάθλιψη, Μέχρι πόσα lexotanil μπορώ να πάρω

LEXOTANIL – Φύλλο οδηγιών

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών

Το LEXOTANIL είναι ένα από τα συχνά συνταγογραφούμενα αγχολυτικά (ηρεμιστικά) φάρμακα. Η πιο συχνή χρήση για το LEXOTANIL είναι για την αντιμετώπιση του άγχους και των αγχωδών διαταραχών .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φύλλο οδηγιών του Lexotanil (SPC). Μπορείτε επίσης να δείτε και να κατεβάσετε ως PDF το επίσημο φύλλο οδηγιών του Lexotanil για το κοινό, και το SPC του Lexotanil.

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 1

lexotanil spc φυλλο οδηγιων λεξοτανιλ

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 2

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 3

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 4

LEXOTANIL - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 5

Φυσικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης

Το άγχος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Είτε με άλλα πιο ελαφριά φάρμακα, είτε με άλλα είδη θεραπείας που μπορούν είτε να αντικαταστήσουν, είτε να συνδυαστούν με το Lexotanil.

Με την με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος και να επεξεργαστεί σε βάθος τα αίτια του άγχους. Το EMDR είναι μια ειδική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κορωνοϊό, ή ψυχολογικά τραύματα της παιδικής ηλικίας κα) που μπορεί να επιβαρύνουν ή να αποτελούν τη ρίζα του άγχους.

Επίσης, η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δώσουν τη λύση.