Κάνε το Τεστ
βιβλια αυτοβελτιωσης, ψυχολογιας, αυτογνωσιας

Βιβλία αυτοβελτίωσης – ψυχολογίας

Βιβλία αυτοβελτίωσης - ψυχολογίας

Σε αυτή τη σελίδα παραθέτουμε ορισμένα από τα καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης, που δεν έγιναν απαραίτητα best seller. Είναι όμως είναι βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την αυτοβελτίωσή του αλλά και την βελτίωση της ζωής του γενικότερα. Τα βιβλία αφορούν διαφόρους τομείς και ρόλους στη ζωή. Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Δυστυχώς στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορούν πάρα πολλά βιβλία προσωπικής ανάπτυξης τα οποία γράφουν ένα σωρό ανοησίες, είναι αναποτελεσματικά, αντιγράφουν το ένα το άλλο ή μπλέκουν περισσότερο τους ανθρώπους.

Βιβλία για γονείς:

Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα τα μυστικα του αποτελεσματικου γονεα, βιβλιο, ψυχολογιας

Ένα από τα χρήσιμα βιβλία του Thomas Gordon (εκδόσεις Κάκτος) για την αποτελεσματική επικοινωνία και διαχείριση κρίσεων με το παιδί. Το βιβλίο σας βοηθάει να εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των κρίσεων και των συγκρούσεων, να έχετε μία πυξίδα για την επικοινωνία, ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγετε σε φωνές και τιμωρίες. Βοηθάει στο να χτίσετε μία ζεστή και ουσιαστική σχέση με τα παιδιά σας, να επιλύετε τις συγκρούσεις σας με τρόπο που ενδυναμώνει τη σχέση σας και να εμπνέετε τα παιδιά σας να υιοθετούν τις αξίες σας.

Βιβλία για αυτοπεποίθηση

ανθρωποι με κοτσια, βιβλιο, αυτοβελτιωση, ψυχολογια, αυτοπεποιθηση, επιτυχια Άνθρωποι με κότσια

Εάν ψάχνετε ένα τρόπο να ενισχύσετε το θάρρος σας και να πετύχετε τους στόχους σας (επαγγελματικούς ή προσωπικούς) και να φτάσετε στην επιτυχία, αυτό το βιβλίο της Angela Duckworth (εκδόσεις Κλειδάριθμος) είναι για εσάς. Είναι θα έλεγα πιο "επιστημονικό" σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Περιγράφει πως η επιτυχία στη ζωή εξαρτάται από τα "κότσια", ένα μίγμα θάρρους και επιμονής, και όχι θέμα "ταλέντου" ή ευφυΐας.

Βιβλία αυτοβελτίωσης - αυτογνωσίας

Μάρκος Αυρήλιος - Τα εις εαυτόν

μαρκος αυρηλιος τα εις εαυτον, βιβλιο, αυτογνωσια, αυτοβελτιωση

Βιβλία ψυχολογίας για σχέσεις

το κομματι που λειπει συναντα το μεγαλο Ο, σιλβερσταιν, βιβλιο, αυτοβελτιωση, σχεσεις Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο

Αυτό είναι ένα μικρό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο μπορείτε να βρείτε και σε βίντεο. Είναι μια μικρή ιστοριούλα για την ολοκλήρωση που αναζητούνε οι άνθρωποι μέσα από τη συντροφική σχέση τους. Είναι ένα βιβλίο με νόημα, που μπορείτε εύκολα να το κάνετε και δώρο, σε φίλους, παιδιά αλλά και πρώην !

Βιβλία για μικρά παιδιά

Γέτι - Η δύναμη του ακόμη

γετι η δυναμη του ακομα, βιβλιο, παιδια, ψυχολογια, αυτοπεποιθηση

Βιβλία για την διαχείριση των χρημάτων

Πλούσιος μπαμπάς, Φτωχός μπαμπάς 

πλουσιος μπαμπας φτωχος μπαμπας, βιβλιο, χρηματα, διαχειριση, αυτοβελτιωση

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη διαχείριση των χρημάτων και των επενδύσεων. Δεν είναι τόσο συμβουλές για το που να επενδύσετε, αλλά για τον τρόπο σκέψης ενός επιχειρηματία, μια αποταμιευτική και καταναλωτική στάση ή μια επενδυτική-αναπτυξιακή στάση απέναντι στα πράγματα. (Rich Dad Poor Dad)

Αυτογνωσία - Αυτοβελτίωση