Κάνε το Τεστ
remeron ρεμερον spc φυλλο οδηγιων

REMERON – φυλλο οδηγιών

REMERON - Φύλλο οδηγιών SPC

Το REMERON είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο. Η πιο συχνή χρήση για το REMERON είναι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και της αϋπνίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σκαναρισμένο ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης του Remeron (SPC) ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας:

REMERON  - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 1

remeron ρεμερον spc φυλλο οδηγιων

Remeron  - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 2

remeron ρεμερον spc φυλλο οδηγιων

Remeron  - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 3

remeron ρεμερον spc φυλλο οδηγιων

Remeron - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 4

remeron ρεμερον spc φυλλο οδηγιων καταθλιψη θεραπεια μεθοδοι αντιμετωπισης

Άλλες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και της αϋπνίας

Το Remeron μπορεί να αντικατασταθεί ή συνδυαστεί παράλληλα με άλλες μεθόδους ώστε με αποτελεσματικότητα να ελεγχθούν όχι μόνο τα συμπτώματα, αλλά και οι πραγματικές αιτίες της κατάθλιψης ή/και της αϋπνίας.

Ψυχοθεραπεία: με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και την αϋπνία αποτελεσματικά, διερευνώντας και αντιμετωπίζοντας τις πραγματικές αιτίες αυτών, και όχι απλά τα συμπτώματα.

EMDR: Το EMDR είναι μια ειδική ψυχοθεραπευτική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κα) που μπορεί να αποτελούν τη ρίζα της κατάθλιψης ή/και της αϋπνίας.

Ομοιοπαθητική και Βελονισμός: η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δώσουν τη λύση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες, και μπορούν να συνδυαστούν με τη φαρμακευτική αγωγή (όπως το Remeron) όπου αυτό είναι αναγκαίο.