Κάνε το Τεστ
zoloft ζολοφτ φυλλο οδηγιων spc

ZOLOFT – φυλλο οδηγιών

ZOLOFT - Φύλλο οδηγιών SPC

Το ZOLOFT είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο. Η πιο συχνή χρήση για το Zoloft είναι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης του Zoloft (SPC). Μπορείτε επίσης να δείτε και να κατεβάσετε το φύλλο οδηγιών του Zoloft για το κοινό, και το SPC του Zoloft όπου περιγράφονται αναλυτικά όλες οι πιθανές παρενέργειες, προφυλάξεις και αντενδείξεις.

ZOLOFT - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 1

zoloft ζολοφτ φυλλο οδηγιων spc

ZOLOFT - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 2

zoloft ζολοφτ φυλλο οδηγιων spc

ZOLOFT - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 3

zoloft ζολοφτ φυλλο οδηγιων spc

ZOLOFT - Φύλλο οδηγιών χρήσης, σελίδα 4

zoloft ζολοφτ φυλλο οδηγιων spc
καταθλιψη θεραπεια μεθοδοι αντιμετωπισης

Άλλες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Το Zoloft μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με την ψυχοθεραπεία, ομοιοπαθητική, βελονισμό ώστε με αποτελεσματικότητα να ελεγχθούν όχι μόνο τα συμπτώματα, αλλά και οι πραγματικές αιτίες της κατάθλιψης ή του άγχους.

Ψυχοθεραπεία: με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη αποτελεσματικά και μόνιμα, διερευνώντας και αντιμετωπίζοντας τα πραγματικά αίτια της κατάθλιψης και όχι απλά τα συμπτώματα.

EMDR: Το EMDR είναι μια ειδική ψυχοθεραπευτική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κα) που μπορεί να αποτελούν τη ρίζα της κατάθλιψης.

Ομοιοπαθητική και Βελονισμός: η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δώσουν τη λύση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες, και μπορούν να συνδυαστούν με το Zoloft όπου αυτό είναι αναγκαίο.