Κάνε το Τεστ
ψυχιατρος αγια παρασκευη

Ψυχίατρος – Αγία Παρασκευή

Ψυχίατρος - Αγία Παρασκευή

Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής κ.Βάθης δέχεται ασθενείς μόνο με ραντεβού, πρωϊνές και απογευματινές ώρες. Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις γύρω περιοχές, όπως Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, με το μετρό, αυτοκίνητο ή λεωφορεία.

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο του Χολαργού, πλησίον της στάσης Μετρό "Χολαργός" (300μ).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: Λεωφ. Περικλέους, Χολαργός, ΤΚ 15561. Μπορείτε να δείτε τη θέση του ιατρείου στο χάρτη.

ψυχιατρος αγια παρασκευη

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

Ο Dr. Βάθης Α. Αριστοτέλης (MD, MSc, BSc, ECP), Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής, είναι 50 ετών και διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με σπουδές στις επιστήμες της Υγείας (Βιοχημικός, Ομοιοπαθητικός, Βελονιστής).

Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής και κατέχει το κορυφαίου κύρους Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ψυχοθεραπείας (ECP), το οποίο κατέχουν ελάχιστοι ψυχίατροι στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του γιατρού καθώς και να διαβάσετε κριτικές θεραπευομένων.

Συνθετικη θεραπεια, ψυχοθεραπεια, ολιστικος ψυχιατρος

Συνδυασμός θεραπειών - Ολιστική αντιμετώπιση

Οι ασθενείς προσεγγίζονται με ένα συνδυασμό θεραπευτικών εργαλείων, με κεντρικό άξονα την Ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με EMDR (για τα ψυχικά τραύματα) και παράλληλα ομοιοπαθητική ή/και βελονισμό, καθώς και τεχνικές ενδυνάμωσης, έχοντας στόχο το κορυφαίο και επιταχυμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Φάρμακα χορηγούνται όταν είναι απαραίτητα, για το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Επικοινωνία

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του ιατρείου, στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας.