Κάνε το Τεστ
ψυχολογος χολαργος

Ψυχολόγος – Χολαργός

Ψυχολόγος - Χολαργός

Ο κ.Βάθης είναι ένας έμπειρος ψυχοθεραπευτής και έχει συνεργάτες ψυχολόγους προς τους οποίους γίνονται παραπομπές, όταν για τους θεραπευόμενους είναι απαραίτητη η μακροχρόνια ψυχολογική θεραπεία.

Ο γιατρός κ.Βάθης δέχεται ασθενείς μόνο με ραντεβού, πρωϊνές και απογευματινές ώρες. Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο, σε κεντρικό σημείο στο Χολαργό, και εύκολα προσβάσιμο από τις γύρω περιοχές, όπως Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, με το μετρό, αυτοκίνητο ή λεωφορεία.

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο του Χολαργού, πλησίον της στάσης Μετρό "Χολαργός" (300μ).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: Λεωφ. Περικλέους, Χολαργός, ΤΚ 15561. Μπορείτε να δείτε τη θέση του ιατρείου στο χάρτη.

ψυχολογος χολαργος

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

Ο Dr. Βάθης Α. Αριστοτέλης (MD, MSc, ECP) είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με σπουδές στις επιστήμες της Υγείας (Βιοχημικός, Ομοιοπαθητικός, Βελονιστής). Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής και κατέχει το κορυφαίου κύρους Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ψυχοθεραπείας (ECP), το οποίο κατέχουν ελάχιστοι ψυχίατροι στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του γιατρού καθώς και να διαβάσετε κριτικές θεραπευομένων.

Συνθετικη θεραπεια, ψυχοθεραπεια, ολιστικος ψυχιατρος

Συνδυασμός θεραπειών - Ολιστική αντιμετώπιση

Οι ασθενείς προσεγγίζονται με ένα συνδυασμό θεραπευτικών εργαλείων, με κεντρικό άξονα την Ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με EMDR (για τα ψυχικά τραύματα) και παράλληλα ομοιοπαθητική ή/και βελονισμό, καθώς και τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης, έχοντας στόχο την επιταχυμένη ψυχολογική θεραπεία και την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Επικοινωνία

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του ιατρείου, στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας.