Κάνε το Τεστ
zzzquil natura, μελατονίνη, ζελεδακια, ζζζκουιλ, ζκουιλ. αυπνια, υπνος, φυσικα, χαπια

ZZZQUIL – συμπλήρωμα για την αϋπνία

ZZZQUIL - συμπλήρωμα για την αϋπνία

βαλεριανα αϋπνία

Το ZZZQUIL NATURA (προφέρεται "ζζζκουιλ") είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη Β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλι, λεβάντα και βαλεριάνα.

Η τιμή του ZzzQuil Natura είναι περίπου 9-16 ευρώ, κάθε συσκευασία περιέχει 30 ή 60 ζελεδάκια αντίστοιχα.

Ενδείξεις ZzzQuil Natura

Το ZZZQUIL NATURA συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης μέσα στην ημέρα λόγω αϋπνίας (καθυστέρηση επέλευσης ύπνου) ρυθμίζοντας τον ύπνο με φυσικό τρόπο. Διαθέτει γεύση με φρούτα του δάσους, ενώ δεν προκαλεί εθισμό ούτε και υπνηλία την επόμενη ημέρα.

  • Η μελατονίνη συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί (μείωση του χρόνου επέλευσης ύπνου). Επίσης, συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του jet lag.
  • Η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • H βαλεριάνα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων ψυχικού στρες και για τον ύπνο.
  • Είναι εμπλουτισμένο με βοτανικά εκχυλίσματα χαμομηλιού, λεβάντας και βαλεριάνας.

Δοσολογία και λήψη ZzzQuil Natura

Πάρτε 1 ζελεδάκι 30 λεπτά πριν τον ύπνο, για να σας προετοιμάσει να αποκοιμηθείτε πιο γρήγορα. Όταν χρησιμοποιείτε το ZzzQuil NATURA, υπολογίστε ένα διάστημα τουλάχιστον 6 ωρών για ύπνο.

Παρενέργειες για το ZzzQuil Natura

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Μην οδηγείτε και μη χειρίζεστε μηχανήματα όταν παίρνετε μελατονίνη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

stilnox, valmane, circadin, zzzquil, αυπνια, υπνος, φαρμακα, συμπληρωματα, μελατονινη, βαλεριανα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ZzzQuil Natura;

To ZzzQuil Natura δεν είναι φάρμακο, πωλείται χωρίς ιατρική συνταγή στα φαρμακεία. Ωστόσο είναι πάντα συνετό να συζητήστε το θέμα με τον ψυχίατρο ή το φαρμακοποιό σας. Συμβουλευτείτε έναν ψυχίατρο εάν αντιμετωπίζετε μακροχρόνιες δυσκολίες στον ύπνο, πριν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής, εάν είστε έγκυος, προσπαθείτε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από χρόνια νόσο, εάν παίρνετε άλλα υπνωτικά.

Άλλα συμπληρώματα για την αϋπνία

Παρεμφερή φυτικά σκευάσματα: με το Valmane, Quiet Life, : Lavimed, Valdrian, Valerian, Zeller Relax, Calm Life, Tranquil, Dormesan, κα

Αντιμετώπιση αϋπνίας και άγχους

Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, του άγχους/στρες και ενίσχυση του οργανισμού γενικότερα υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις μέσα από την ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και το ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ.

Επίσης, με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την αϋπνία αποτελεσματικά, διερευνώντας και αντιμετωπίζοντας τα πραγματικά αίτια της αϋπνίας και όχι απλά τα συμπτώματα. Ειδικότερα, το EMDR είναι μια ειδική ψυχοθεραπευτική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κα) που μπορεί να αποτελούν τη ρίζα της αϋπνίας.