Κάνε το Τεστ
Πως να κάνετε ένα νάρκισσο να σέρνεται πίσω σας, Πως να κάνετε ένα νάρκισσο να τρέχει πίσω σας, Πως θα κερδίσετε πίσω ένα νάρκισσο, Με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε ένα νάρκισσο να τρέχει πίσω σας

Πως να κάνετε ένα νάρκισσο να σέρνεται πίσω σας

Πως να κάνετε ένα νάρκισσο να τρέχει από πίσω σας

Κάθε άνθρωπος που έχει κάνει μια σχέση με έναν νάρκισσο γνωρίζει ότι η αγάπη του κάνει κύκλο. Τη μια μέρα σου χαρίζουν τον ουρανό με τα άστρα και λένε ότι δεν έχουν νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Λίγο καιρό αργότερα αρχίζουν να κρίνουν το ντύσιμο, τον τρόπο ομιλίας. Και φυσικά, σε κάνουν να αμφιβάλλεις για την πραγματικότητα. Στη συνέχεια νιώθουν βαρεμάρα, φεύγουν και σε κάνουν να νιώθει ότι δεν είχες ποτέ αξία για αυτούς. Αυτό συμβαίνει μέχρι να χρειαστούν μια τόνωση του εγώ τους και να επιστρέψουν πίσω τρέχοντας.

Όμως, τι θα συνέβαινε αν είχατε τον έλεγχο; Τι θα συνέβαινε αν μπορούσατε να επιβάλλετε τους δικούς σας όρους στη σχέση;

Πώς θα μπορούσατε να κάνετε ένα νάρκισσο να τρέχει πίσω σας και να σας επιθυμήσει;  Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αν τους αγνοήσετε , στη συνέχεια θα κάνουν τα πάντα για να κερδίζουν την προσοχή σας. Οι νάρκισσοι ευημερούν όταν έχουν πάνω τους το ενδιαφέρον και το θαυμασμό. Επομένως το να παίζετε σκληρά για να τα έχουν είναι μια από τις καλύτερες στρατηγικές για να τους κερδίσετε ξανά.

Με ποιους τρόπος μπορείτε να κάνετε ένα νάρκισσο να σέρνεται πίσω σας;

1. Μην τους μιλάτε

Όταν τους αγνοείτε αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω σας. Μετά το τέλος της σχέσης σας, ο πρώην σας μπορεί να περιμένει να του μιλάτε κάθε μέρα ή να τον παρακαλάτε για λίγη προσοχή. Όμως, θα τον κάνετε να ανησυχήσει αν αγνοήσετε τις κλήσεις του και δεν απαντήσετε στα μηνύματά του. Όσο περισσότερο τον αγνοείτε, τόσο περισσότερο θα ανησυχεί ότι σας έχει χάσει οριστικά. Αν σας τηλεφωνεί ή σας στέλνει συνεχώς μηνύματα, μπορείτε να μπλοκάρετε τον αριθμό του. Οι νάρκισσοι αντιδρούν άσχημα στην απόρριψη.

2. Δημοσιεύστε πολλές φωτογραφίες στα social media

Δείξτε πόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι νιώθετε στα social media και αυτό θα εξοργίσει τον πρώην σας. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media ως ένα τρόπο να κερδίσουν την επιβεβαίωση. Αν γνωρίζετε ότι ο πρώην σας ελέγχει συνεχώς τα social media, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό προς όφελός σας. Κάθε φορά που βγαίνετε με τους φίλους σας, πηγαίνετε ταξίδια, μπορείτε να δημοσιεύετε μερικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς σας στα social media για να βλέπει ο πρώην σας ότι περνάτε καλά χωρίς αυτόν.

Οι νάρκισσοι περιμένουν οι άλλοι να νιώθουν θλίψη μετά από το χωρισμό. Αν δείξετε στον πρώην σας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη δική σας περίπτωση, τότε σίγουρα θα τον βάλετε σε σκέψεις.

3. Βγείτε έξω με τους φίλους σας

Βγείτε έξω με τους φίλους σας για να δείξετε στον πρώην σας ότι δεν τον έχετε πλέον ανάγκη. Αν ο πρώην σας έκανε προσπάθειες να σας απομονώσει ή να σας κρατήσει μακριά από τους φίλους σας, τότε θα πάθει σοκ όταν δει ότι διατηρείτε τις σχέσεις σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκεδάστε και δείξτε στον πρώην σας ότι υπάρχει ευτυχία και χωρίς αυτόν.

Φυσικά, η στήριξη από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ σημαντικά για να ξεπεράσετε ένα δύσκολο χωρισμό.

Πως να κάνετε ένα νάρκισσο να σέρνεται πίσω σας, Νάρκισσοι, Πως θα κερδίσω πίσω ένα νάρκισσο

4. Βγείτε ραντεβού με άλλους

Κάποιοι ανασφαλείς άνθρωποι νιώθουν απειλή όταν βλέπουν την ευτυχία των άλλων. Αν θέλετε να κάνετε πραγματικά τον πρώην σας να τσαντιστεί, τότε βγείτε ραντεβού με άλλους. Φυσικά, μπορείτε να βγαίνετε χαλαρά ραντεβού  αν δεν νιώθετε ακόμη έτοιμοι για σχέση. Αλλά να γνωρίζετε ότι ο πρώην σας θα επιστρέψει πίσω τρέχοντας.

Αν ο πρώην σας είναι νάρκισσος, θα σας θέλει πίσω μόνο για τον εαυτό του. Όταν βγαίνετε με κάποιον άλλο, δείχνετε ότι έχετε προχωρήσει και δεν τον έχετε πλέον ανάγκη.

5. Ξεκαθαρίστε ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Κάντε τον πρώην σας να πιστεύει ότι σας έχει χάσει οριστικά. Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν οι νάρκισσοι, είναι να χάνουν την κυριαρχία τους πάνω σας. Αν και οι δύο πήρατε μαζί την απόφαση να χωρίσετε, τότε πείτε ξεκάθαρα ότι δεν θα αλλάξετε απόφαση επειδή το έχουν μετανιώσει.

Μπορείτε να πείτε, "Δεν έχουμε πλέον σχέση. Πρέπει να ζητήσεις από κάποιον άλλον βοήθεια."

Σίγουρα, αν του πείτε "Συγνώμη δεν έχω χρόνο. Δεν βγαίνουμε πλέον μαζί", τότε θα νιώσει πολύ άσχημα.

6. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας γύρω τους

Αν ο πρώην σας,  σας εκνευρίζει, μην του επιτρέπετε να το κάνει αυτό. Ο πρώην σας θα σας προσβάλει ή θα διασπείρει φήμες για εσάς σε μια προσπάθεια να σας υποτιμήσει. Αν έχετε επαφές με τον πρώην σας, ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά, είναι  να μείνετε ήρεμοι και να μην δείχνετε τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο πρακτικά, για αυτό πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές κάθε φορά που νιώθετε τα συναισθήματα να σας κατακλύζουν.

Ένας άλλος τρόπος για να μείνετε ήρεμοι είναι να δίνετε ουδέτερες και αδιάφορες απαντήσεις.

7. Θέστε ξεκάθαρα όρια

Καλό είναι να έχετε ξεκάθαρα όρια απέναντι σε όλους τους τοξικούς ανθρώπους ώστε να γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα έλεγχο πάνω σας. Αν είχατε σχέση με ένα ελεγκτικό και χειριστικό άτομο, τότε προφανώς ήθελε να είναι συνεχώς μαζί σας και να σας ελέγχει. Μπορείτε να πείτε ότι πλέον δεν του επιτρέπετε να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Από τη στιγμή που έχετε χωρίσει, πείτε του ότι πρέπει να περιορίσει τις επαφές μαζί σας ή να σας καλεί μόνο αν είναι πραγματικά ανάγκη.

8. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για έναν νάρκισσο από την εμφάνιση, αυτό ισχύει εξίσου για τους άνδρες και τις γυναίκες νάρκισσους.

Αν λοιπόν θέλετε ένας νάρκισσος να μετανιώσει που σας έχασε, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε περισσότερη σημασία στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, το χτένισμά σας, περιποιηθείτε τα άκρα σας κάντε οτιδήποτε θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας μετά το χωρισμό. Αυτό και μόνο το γεγονός θα τον εξοργίσει, καθώς θέλει να έχει τον έλεγχο της αυτοπεποίθησής σας.

Επιπλέον, οι νάρκισσοι θέλουν να είναι μαζί με ελκυστικούς ανθρώπους επειδή πιστεύουν ότι αυτό τους κάνει πιο ελκυστικούς και ενισχύει το κοινωνικό τους στάτους.

Απόρριψη από έναν νάρκισσο 

Όταν ένα άτομο έχει αντέξει μήνες ή ακόμη και χρόνια κακοποίησης από ένα νάρκισσο αυτό έχει σημαντικό κόστος στην ψυχή του. Είναι δύσκολο να θυμάται πως είναι μια υγιής σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια με το μυαλό του.

Μετά την απόρριψη μπορεί να έχετε πάρει βιαστικές αποφάσεις, και να ελπίζετε ότι θα κάνετε τον νάρκισσο να ζηλέψει και να μετανιώσει που σας έχασε. Αν σας κυνηγήσει, θα νιώθετε ότι έχετε κερδίσει στο δικό του παιχνίδι.

Η απόρριψη από έναν νάρκισσο είναι συνήθως προσωρινή, συχνά γυρίζουν πίσω, πράγμα που δεν είναι θετικό. Η σχέση με έναν νάρκισσο θα είναι πάντα τοξική και σπατάλη χρόνου και συναισθηματικών αποθεμάτων, ενώ μπορείτε να έχετε σχέση με έναν άνθρωπο που σας αγαπά , σας εκτιμά και σας σέβεται.

Αντιμετώπιση νάρκισσων 

Οι νάρκισσοι είναι ειδικοί στη χειραγώγηση, για αυτό χρησιμοποιούν τακτικές όπως το gashlighting και οι ενοχές για να σας ελέγχουν. Για αυτό και μπορούν να προκαλέσουν βαθιά τραύματα στην ψυχή σας.  Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ σας παρέχει την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ένα νάρκισσο.