Κάνε το Τεστ
dating apps ελλαδα, site γνωριμιών, ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών, ποια είναι τα καλύτερα site γνωριμιών

Dating apps και site γνωριμιών

Dating apps και site γνωριμιών

Αν ψάχνετε για μια ρομαντική σχέση, στις μέρες μας δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο κινητό σας. Σε ένα κόσμο που το ίντερνετ κυριαρχεί είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να βρει πιθανούς συντρόφους. Όμως πολλές φορές οι εφαρμογές και τα site γνωριμιών μπορεί να προκαλούν κόπωση, μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες και να οδηγούν σε σχέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Αν και οι εφαρμογές γνωριμιών μπορεί να προκαλούν στρες, αποτελούν τον πιο δημοφιλή τρόπο για να προσεγγίσετε ανθρώπους. Αν δεν έχετε πολύ χρόνο, καλό είναι να χρησιμοποιείτε έξυπνα τις εφαρμογές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μπαίνετε σε sites που έχουν πολλές πιθανότητες να σας οδηγήσουν στο σωστό άνθρωπο. Φυσικά, δεν θέλετε να συναντήσετε πολλούς πιθανούς συντρόφους, αλλά τους σωστούς.

Σε μια εποχή που μας κατακλύζουν τα social media, είναι εύκολο να νιώθουμε ανησυχία για τις εφαρμογές γνωριμιών. Εκτός από αυτό, η επιλογή μιας εφαρμογής γνωριμιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ποια είναι όμως η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς;  Παρακάτω αναλύουμε τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών.

Bumble

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι καλή επιλογή αν θέλετε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Καθώς η κοινωνία διδάσκει στις γυναίκες να περιμένουν για να κάνουν οι άνδρες την πρώτη κίνηση,  κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ο σκοπός της δημιουργίας του είναι να ανατρέψει τους παλιούς κανόνες σχετικά με τα ραντεβού, και ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση. Η αυθεντικότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των χρηστών και γενικά είναι ένα ασφαλές περιβάλλον.

Hinge

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν πραγματική σύνδεση. Με τη βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο με τη βοήθεια ενός ερωτηματολογίου που σας ταιριάζει με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Όχι μόνο αυτό αλλά μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με περισσότερους χρήστες από ότι στο Bumble ή στο Tinder. Είτε κάποιος δημοσιεύει μια αστεία φράση, την αγαπημένη του εκπομπή στην τηλεόραση ή μια ωραία φωτογραφία ,μπορείτε να αντιδράσετε. Επίσης μπορείτε να κάνετε σχόλια και έτσι να ξεκινήσει ένας διάλογος. Το Hinge είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον πιθανό σύντροφο.

Sweatt

Αυτή η εφαρμογή είναι καλή επιλογή αν θέλετε να βρείτε ένα σύντροφο που να ασχολείται με την γυμναστική. Αν η γυμναστική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας, είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλετε έναν σύντροφο που θα είναι εξίσου δραστήριος. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή να διαφέρει από τις άλλες είναι οι ερωτήσεις. Οι χρήστες προσθέτουν την αγαπημένη τους μορφή άσκησης (γιόγκα, χορός, τρέξιμο), πότε και πόσο συχνά κάνουν προπόνηση και τις διατροφικές τους προτιμήσεις. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, είναι εύκολο να βρείτε ένα σύντροφο που θα έχει τις ίδιες συνήθειες με εσάς. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα ραντεβού σε μια ομάδα προπόνησης.

dating apps ελλαδα

Ship

Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική αν εμπιστεύεστε την κρίση των φίλων σας. Σε μια προσπάθεια να γίνουν ξανά τα ραντεβού διασκεδαστικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή αφήνει τους φίλους σας να διαλέξουν τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς, πράγμα που ίσως να μην είναι κακή ιδέα. Κάθε φορά που μιλάτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει δεν στέλνετε τα μηνύματα στους φίλους σας; Οι φίλοι σας , σας ξέρουν καλά, αφήστε τους λοιπόν να αναλάβουν δράση.

MeetMindful

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι καλή επιλογή αν ψάχνετε έναν Zen σύντροφο. Σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι να έχετε μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με τους πιθανούς συντρόφους σας. Στο προφίλ σας, μπορείτε να βάλετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, ενώ απαντάτε σε πιο βαθιές ερωτήσεις , όπως ποιο είναι το αγαπημένο σας μάντρα, πως θα σας περιέγραφαν οι φίλοι σας, με ποιο τρόπο ενισχύετε την ενσυνειδητότητα, αν κάνετε διαλογισμό. Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωφέλιμο να κάνετε διαλογισμό πριν από το πρώτο ραντεβού.

Πριν από το πρώτο ραντεβού, το στρες κατακλύζει το μυαλό. Καλό είναι λοιπόν να ηρεμήσετε και να κάνετε διαλογισμό για 15 λεπτά. Μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτή την αρνητική ενέργεια και να βρείτε την ισορροπία ώστε να δείξετε τον αυθεντικό σας εαυτό.

Meetup

Αν σας έχουν κουράσει τα βαρετά ραντεβού που δεν οδηγούν πουθενά, τότε ίσως να σας ταιριάζει το Meetup. Αν και δεν είναι αυστηρά μια εφαρμογή γνωριμιών, έχει κάποιες επιλογές αποκλειστικά για όσους είναι μόνοι. Είτε ψάχνετε μια ομάδα ανθρώπων για να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια είτε μια ομάδα ανθρώπων που έχει ένα ειδικό ενδιαφέρον θα βρείτε εκδηλώσεις στην περιοχή σας με διαφορετικό περιεχόμενο όπως ο χορός, η υγεία, οι επιχειρήσεις ή η ευεξία. Ακόμη και αν δεν γνωρίσετε έναν ξεχωριστό σύντροφο, μπορείτε να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο ή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό.

eHarmony

Αν κάποιος επιθυμεί μια σοβαρή σχέση , τότε η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η καλύτερη επιλογή. Ο σχεδιασμός της έχει γίνει από έναν ψυχοθεραπευτή και σύμβουλο γάμου και έχει ως σκοπό τα σοβαρά ραντεβού ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμούν μια μακροχρόνια σχέση. Κάθε χρήστης πρέπει να συμπληρώνει το προφίλ του και να απαντά σε πολλές ερωτήσεις ώστε να μπορεί να βρει πιθανούς συντρόφους με την υψηλότερη συμβατότητα. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να μάθετε πολλές πληροφορίες για κάποιον πριν αρχίσετε την συζήτηση μαζί του.

Match

Αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για ανθρώπους που θέλουν να βγουν σοβαρά ραντεβού. Αν κάποιος έχει μεγαλύτερη ηλικία από τον μέσο όρο των ανθρώπων  που χρησιμοποιούν τα sites γνωριμιών, τότε το Match είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να πληρώσετε συνδρομή. Είναι μια σταθερή επιλογή αν κάποιος ζει σε προάστιο ή κάπου απομακρυσμένα αφού η εφαρμογή εντοπίζει χρήστες από παντού.

Αν επιθυμείτε μια μακροχρόνια σχέση, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένα site για σοβαρά ραντεβού. Όσο περισσότερες ερωτήσεις απαντάτε, τόσο πιο στοχευμένες θα είναι οι επιλογές σας. Τα λεπτομερή προφίλ των μελών αυξάνουν τις πιθανότητες εύρεσης ανθρώπων με παρόμοιες προτιμήσεις. Επίσης εμφανίζει πότε ένα μέλος ήταν ενεργό για τελευταία φορά, έτσι είναι πιο πιθανό να βρείτε κάποιον που ήταν πρόσφατα συνδεδεμένος.

Οι εφαρμογές γνωριμιών σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους 

Στην εποχή μας οι σχέσεις είναι πολύ πιο δύσκολες και πολύπλοκες. Ωστόσο, μέσα από τις εφαρμογές και τα site γνωριμιών μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και πιθανούς συντρόφους. Βέβαια, η χρήση τους πρέπει να είναι προσεκτική καθώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Αν νιώθετε ότι έχετε ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ τότε η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι μια επιλογή για να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας.