Κάνε το Τεστ
θα μετανιώσετε για αυτά σε 10 χρόνια, επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσετε σε 10 χρόνια, αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε σε 10 χρόνια, τι σας απομακρύνει από τα όνειρά σας, πως θα σταματήσετε να μετανιώνετε για τις επιλογές σας

Θα μετανιώσετε για αυτά σε 10 χρόνια

Θα μετανιώσετε για αυτά σε 10 χρόνια

Οι επιλογές που κάνουμε σήμερα καθορίζουν ποιοι θα είμαστε σε 10 χρόνια από τώρα. Έχετε κάνει επιλογές για τις οποίες έχετε μετανιώσει; Το να μετανιώνετε για κάτι είναι ένα αρνητικό συναίσθημα που περιλαμβάνει θλίψη για μια επιλογή σας στο παρελθόν. Συχνά συνοδεύεται από την αίσθηση της απώλειας. Όταν μετανιώνετε νιώθετε ότι έχετε αποτύχει κατά κάποιο τρόπο, εύχεστε να είχατε κάνει τα πράγματα διαφορετικά, όταν είχατε την ευκαιρία.

Τις πιο πολλές φορές οι άνθρωποι μετανιώνουν για τις ευκαιρίες που έχασαν, τον χρόνο που ξόδεψαν, την δουλειά των ονείρων τους που δεν κατάφεραν να τολμήσουν, την αναβλητικότητα, την έλλειψη δεξιοτήτων, τις κακές σχέσεις, τα λάθη. Ποια είναι τα πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε σε 10 χρόνια;

Αν είχατε ένα μήνα να ζήσετε, πώς θα τον ξοδεύατε;

Προφανώς θα περνούσατε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, και θα δίνατε προσοχή σε κάθε λέξη που θα σας έλεγαν. Θα βγαίνατε έξω και θα είχατε τη δυνατότητα να ζήσετε καταπληκτικές εμπειρίες, να εξερευνήσετε τον κόσμο. Ή θα περνούσατε το χρόνο σας μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορείτε, μέσα από βιβλία και μελέτη.

Ίσως να μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι. Μια κληρονομιά καλλιτεχνική, κάτι που θα έκανε καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων ή μια λύση για ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές ή ο συνδυασμός τους, αξίζει ένα μήνα από τη ζωή σας.

Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη, φεύγει και δεν γυρνά πίσω. Με την κατάλληλη νοοτροπία για το χρόνο μπορείτε να ζήσετε τη ζωή στο μέγιστο, αυτή τη στιγμή. Έτσι, δεν θα μετανιώνετε στο μέλλον.

1. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή

Μην περιμένετε όλα να είναι τέλεια. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν προκλήσεις, εμπόδια και λιγότερο ιδανικές συνθήκες. Ξεκινήστε τώρα. Κάθε βήμα που κάνετε, θα σας κάνει πιο δυνατούς, πιο ικανούς, πιο επιτυχημένους.

Δεν υπάρχει τέλεια στιγμή για να αναλάβετε δράση. Δεν υπάρχει τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας δουλειά, να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας, να γράψετε ένα βιβλίο, να αλλάξετε δουλειά.

Πολλοί άνθρωποι λένε στον εαυτό τους, "Είμαι κουρασμένος. Δεν έχω χρόνο. Δεν είμαι ικανός. Φοβάμαι. Κανείς δεν με βοηθά. Δεν έχω χρήματα."

Είναι πολύ εύκολο να βρίσκουμε δικαιολογίες και να μην αρχίζουμε. Όσο πιο πολύ σκεφτόμαστε κάτι, τόσο λιγότερο χρόνο έχουμε για να αναλάβουμε δράση.

Είναι εύκολο κάποιος να πει, "Θα ξεκινήσω όταν θα έχω περισσότερη εμπειρία, χρήματα, χρόνο και πόρους." Αλλά την ίδια στιγμή την επόμενη χρονιά, θα βρει περισσότερες δικαιολογίες. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Και αν κάποιος πέσει σε αυτή την παγίδα, είναι δύσκολο να βγει και να κάνει κάτι ουσιαστικό.

2. Δεν αναλαμβάνετε δράση 

Η αυτοκριτική και οι αμφιβολίες για τον εαυτό θα είναι πάντα παρούσες, και η μοναδική λύση είναι απλά η δράση.

Το πρώτο σας βιβλίο, τραγούδι, δουλειά δεν θα είναι ποτέ ικανοποιητικά και τέλεια, αλλά αυτό είναι εντάξει. Αλλά αξίζει να ξεκινήσετε έτσι και αλλιώς. Σε 10 χρόνια από τώρα θα είστε χαρούμενοι που προσπαθήσατε.

Πάντα θα υπάρχει ένας λόγος που θα εξηγεί τι δεν μπορεί να γίνει. Οι άνθρωποι συνεχώς εξηγούν τι δεν μπορούν να κάνουν, τι δεν πρέπει να κάνουν ή απλά δεν θέλουν να κάνουν. Όταν όμως κάποιος βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες, απλά δεν έχει τον έλεγχο. Όμως, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Οι δικαιολογίες κλέβουν την προσωπική σας δύναμη.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν δικαιολογίες επειδή φοβούνται το άγνωστο. Άλλοι απλά φοβούνται την αλλαγή, την απόρριψη. Ο φόβος όμως, τους κρατά φυλακισμένους στη ζώνη άνεσής τους. Και τίποτε μαγικό ή αξιοσημείωτο δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε αυτή. Μπορεί να σταματήσουν να βρίσκουν δικαιολογίες αν μάθουν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους.

Την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί ένα εμπόδιο, μην βρείτε δικαιολογίες. Δείτε το σαν πρόκληση, μάθετε από αυτό και προχωρήστε. Οι δικαιολογίες σας αποσπούν από το στόχο σας και μειώνουν την αυτοπεποίθηση.

3. Περιμένετε να σας επιλέξουν

Δεν είναι ποτέ εύκολο κάποιος να είναι υπεύθυνος για τη δική του δουλειά, το δικό του πρόγραμμα. Έχετε όμως μια ευκαιρία να τα καταφέρετε. Αν ξεκινήσετε τώρα. Το να επιλέξετε τον εαυτό σας σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε. Το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το να περιμένετε δεν έχει κανένα νόημα.

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε τη δουλειά σας. Είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να διακρίνει τη δημιουργική δουλειά. Και αν έχετε κίνητρο και είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε, τότε θα ανακαλύψετε ότι και η αγορά θα αγαπήσει αυτό που κάνετε.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χτίσετε τη φήμη σας. Μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι στον κόσμο. Μπορεί το οικονομικό όφελος να μην είναι ορατό άμεσα, αλλά κάθε μέρα τα πράγματα θα βελτιώνονται.

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την διαφορά στον κόσμο. Αυτό που είναι ανάγκη να κάνετε είναι να βρείτε κάτι με το οποίο θα νιώθετε βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Μην σκέφτεστε το μακρινό μέλλον. Χρησιμοποιήστε τα μέσα που έχετε τώρα και αφήστε τη δημιουργική σας δουλειά να κάνει τα μαγικά της.

Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι εκεί έξω για να επιτύχετε τους στόχους σας με απλά βήματα. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι δύσκολο. Μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα και σταθερά.

Επιλέξετε να είστε αυθεντικοί. Αφήστε στην άκρη τα πρέπει και να είστε ο εαυτός σας. Είστε ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σας δώσει δύναμη να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε, να μοιραστείτε. Μην περιμένετε να σας επιλέξουν. Επιλέξτε εσείς τον εαυτό σας.

επιλογες, μετανιωσετε, ενοχες, τυψεις

4. Ζείτε το όνειρο κάποιου άλλου

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για αυτό μην τον σπαταλάτε ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου. Μην μένετε παγιδευμένοι στα θέλω των άλλων. Μην αφήνετε τον θόρυβο από τις γνώμες των άλλων να πνίγουν την εσωτερική σας φωνή. Και το πιο σημαντικό να έχετε το κουράγιο να ακολουθήσετε την καρδιά και το ένστικτο σας. Κατά κάποιο τρόπο ξέρετε ποιοι πραγματικά θέλετε να γίνετε.

Βέβαια, η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή είναι να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Η δεύτερη είναι να είστε ευτυχισμένοι. Η απόφαση να μείνετε δεσμευμένοι στους στόχους και στα όνειρά σας μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Βρείτε χρόνο να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, ανεξάρτητα με το πόσο απασχολημένοι είστε. Αν θέλατε πάντα να γίνετε συγγραφείς, τότε κάντε το. Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποιος άλλος να σας επιλέξει για να το κάνετε. Μπορείτε να επιλέξετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια κανενός για να μιλήσετε για τις ιδέες σας στο σωστό κοινό.

"Δεν έχω χρόνο να γράψω", αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο χρόνος πριν πέσετε για ύπνο είναι χρυσός. Τι θέλετε να κάνετε με αυτό το χρόνο; Μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε για τα όνειρά σας.

Αν έχετε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, οικογένεια, παιδιά , τότε δεν θα υπάρξει ποτέ τέλεια στιγμή. Πρέπει πρακτικά να δημιουργήσετε το χρόνο που θέλετε. Φτιάξτε μια λίστα με το χρόνο που θέλετε να αφιερώνετε σε όσα αγαπάτε, κόψτε το χρόνο από άλλες υποχρεώσεις, και μην αφήνετε τίποτε να παρεμβαίνει στο πάθος σας.

Φανταστείτε πόσα μπορείτε να επιτύχετε σε 10 χρόνια, αν συνεχώς κάνετε κάτι για το όνειρό σας. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες σε αυτό. Μπορεί να είναι κάποια λεπτά κάθε μέρα. Τα μικρά βήματα έχουν σημασία.

5. Δεν προσπαθείτε

Προσπαθήστε και ας αποτύχετε. Αλλά μην αποτυγχάνετε να προσπαθήσετε.

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν νέες συνήθειες, να αλλάξουν τη ζωή τους, να πετύχουν τους στόχους τους ή απλά να αναλάβουν δράση είναι ότι δεν μπορούν να βρουν κίνητρο να ξεκινήσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι νιώθουν άνετα με όσα κάνουν (την ρουτίνα) και μια νέα συνήθεια θα είναι λιγότερο βολική. Μένουν προσκολλημένοι στη ρουτίνα. Είναι τόσο εύκολο να δελεάζονται από ένα σταθερό μισθό, μια σταθερή ρουτίνα και μια βολική ζωή, αλλά με ποιο κόστος;

Χάνουν τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά τους. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει πρόοδο αν κάνει ένα βήμα. Η αντιμετώπιση του φόβου της αποτυχίας είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία.

Ποιο είναι το όνειρό σας πού σας τρομάζει περισσότερο; Ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσετε. Μην χάνετε την ευκαιρία να προσπαθήσετε.

Δεν έχει σημασία πόσα λάθη θα κάνετε, ή πόσο αργή θα είναι η πρόοδος σας, είστε πολύ πιο μπροστά από κάποιον που δεν προσπαθεί. Η αργή πρόοδος είναι πολύ καλύτερη από την απραξία. Μπορείτε να αλλάξετε αν κάνετε μια προσπάθεια. Οτιδήποτε και αν κάνετε, μην αποτυγχάνετε να προσπαθήστε.

6. Τα παρατάτε εύκολα

Μην παραιτείστε. Μην σταματάτε να προσπαθείτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Αν έχετε αποτύχει στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν τα παρατήσατε, τότε είστε πολύ πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε. Αν έχετε αποτύχει πρόσφατα και σκέφτεστε να τα παρατήσετε, μην το κάνετε. Τα εμπόδια είναι αναμενόμενα.

Βρείτε τους λόγους πίσω από τα εμπόδια, ψάξτε βαθιά μέσα σας και αντιμετωπίστε τις προσωρινές δυσκολίες. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να κάνουν κάτι για τις αποτυχίες τους. Τελικά, παρατούν τα όνειρά τους και σταματούν να εργάζονται για αυτά.

Όλοι μας φοβόμαστε την αποτυχία, όμως είναι μια εμπειρία που αργά ή γρήγορα αντιμετωπίζουμε. Όμως, ο τρόπος που ανταποκρινόμαστε στην αποτυχία κάνει τη διαφορά. Δεν είμαστε οι αποτυχίες μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για την επιτυχία είναι να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να νικάτε τις αμφιβολίες σας. Οι περισσότεροι από εμάς ενδίδουμε στην περιέργεια. Κάθε επιτυχημένος άνθρωπος έχει μια ιστορία επιμονής να μοιραστεί.

Ίσως να μην υπάρχει καλύτερο παράδειγμα επιμονής από την ιστορία του Αβραάμ Λίνκολν. Απέτυχε στις επιχειρήσεις στα 21, έχασε μια εκλογική αναμέτρηση στα 22, απέτυχε ξανά στις επιχειρήσεις στα 24 και έχασε την εκλογή του στο κογκρέσο στα 34. Στα 45 έχασε τη θέση του στη γερουσία. Και απέτυχε να γίνει Αντιπρόεδρος στα 47.

Αλλά τελικά εκλέχθηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα 52. Ο Λίνκολν δεν παραιτήθηκε ποτέ. Θα μπορούσε να έχει παρατήσει τις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες του και να αναλάβει ένα ανώτατο αξίωμα στην Αμερική. Όμως, δεν υπάρχει υποκατάστατο για την επιμονή. Αν προσπαθείς μετά από κάθε αποτυχία, τότε δεν θα αποτύχεις ποτέ.

επιλογες, ευκαιριες, τωρα

10  Επιλογές ζωής για τις οποίες θα έχετε μετανιώσει σε 10 χρόνια

1. Δεν είστε ο εαυτός σας επειδή προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους

Αν το πρόσωπο που δείχνετε στους άλλους είναι ψεύτικο, μια μέρα δεν θα υπάρχει τίποτε από κάτω. Επειδή θα έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο να ενδιαφέρεστε για την γνώμη των άλλων για εσάς, που τελικά θα ξεχάσετε ποιοι πραγματικά είστε. Για αυτό μην φοβάστε την κριτική των άλλων. Εσείς ξέρετε μέσα σας ποιοι είστε και τι είναι αληθινό για εσάς. Δεν είναι ανάγκη να είστε τέλειοι για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Όλοι μας έχουμε ατέλειες.

2. Έχετε δίπλα σας αρνητικούς ανθρώπους

Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας συμπεριφέρονται άσχημα. Απομακρυνθείτε από αρνητικούς και τοξικούς ανθρώπους και φροντίστε την ενέργεια και τον εαυτό σας. Μην μπλέκεστε σε καταστάσεις στις οποίες νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας εκτιμούν και δεν σας σέβονται. Επιλέξτε να τιμάτε τα συναισθήματα και τα όριά σας. Όταν έχετε κοντά σας αρνητικούς ανθρώπους τότε θα νιώθετε αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός και το άγχος.

3. Αποφεύγετε την αλλαγή και την εξέλιξη

Αν θέλετε να κατανοήσετε το παρελθόν ρίξτε μια ματιά στο παρόν. Αν θέλετε να γνωρίζετε το μέλλον ρίξτε μια ματιά στο τώρα. Πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

4. Αφήνετε τους άλλους να δημιουργούν τα δικά σας όνειρα

Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή είναι να ανακαλύψετε ποιοι είστε. Η δεύτερη να είστε ευτυχισμένοι. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της απόφασης σημαίνει ότι μένετε πιστοί στους στόχους σας και στα όνειρά σας κάθε μέρα. Έχετε γύρω σας ανθρώπους που διαφωνούν με αυτό; Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζετε τις επιλογές σας. Μερικές φορές μπορεί να κάνετε πράγματα που οι άλλοι θεωρούν σκέτη τρέλα, αλλά εσείς νιώθετε ότι κάνετε αυτό που πρέπει.

5. Τα παρατάτε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν

Δεν υπάρχουν αποτυχίες, μονάχα αποτελέσματα. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα περιμένατε, μην αποθαρρύνεστε. Μάθετε από τα λάθη σας και προχωρήστε. Αυτοί που συνεχίζουν τελικά ανταμείβονται. Επειδή το να κυνηγάτε τα όνειρά σας είναι μια διαρκής μάχη, μην τα παρατάτε στην πρώτη αναποδιά. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μικρά βήματα, αποφάσεις και πράξεις που σταδιακά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

6. Συμβιβάζεστε με λιγότερα από όσα αξίζετε

Να είστε δυνατοί ώστε να αφήνετε κάποια πράγματα και αρκετά σοφοί να περιμένετε για όσα αξίζετε. Μερικές φορές πρέπει να πέσετε χαμηλά μέχρι να βρείτε το δρόμο προς την κορυφή. Κάποιες φορές πρέπει να δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Μην συμβιβάζεστε.

7. Περιμένετε συνεχώς το αύριο

Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύετε ότι έχετε περισσότερο χρόνο από αυτόν που έχετε στην πραγματικότητα. Αλλά μια μέρα θα ξυπνήσετε και δεν θα έχετε άλλο χρόνο για να κάνετε όσα επιθυμείτε. Και εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας ή θα βρείτε και άλλες δικαιολογίες.

8. Δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας

Ο κόσμος δεν σας χρωστά τίποτε, εσείς χρωστάτε σε αυτόν. Για αυτό σταματήστε να ονειροπολείτε και αρχίστε να πράττετε. Αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας, και πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας. Δεν είναι σοφό να κάθεστε και να περιμένετε από κάποιον να κάνει κάτι κάποια στιγμή. Τώρα είναι η στιγμή.

9. Μένετε σε κακές σχέσεις

Πολλοί άνθρωποι μετανιώνουν που έμειναν σε κακές σχέσεις. Έμειναν κολλημένοι με τα λάθος άτομα και προσπαθούσαν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να έμεναν σε κακές σχέσεις επειδή πίστευαν ότι δεν αξίζουν κάτι καλύτερο. Μην κάνετε αυτό το λάθος.

Αν κάνετε αυτό το λάθος σήμερα, είναι ανάγκη να το καταλάβετε και να προχωρήσετε. Δεν είναι εύκολο να αφήσετε έναν άνθρωπο για τον οποίο νοιάζεστε. Αλλά αν δεν το κάνετε μια μέρα θα ξυπνήσετε και θα αναρωτιέστε τι κάνατε στη ζωή σας. Θα λυπάστε για τους ανθρώπους που δεν γνωρίσατε και για τις εμπειρίες που δεν ζήσατε.

10. Διατηρείτε αρνητικές σχέσεις

Όταν έχετε αρνητικούς ανθρώπους δίπλα σας αυτό σας ρίχνει την ψυχολογία και σας στερεί το κίνητρο και την ευτυχία. Αν έχετε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας σίγουρα τους αναγνωρίζετε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να περιορίσετε τις επαφές μαζί τους.

Πώς θα αφήσω πίσω μου τα πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει;

Χωρίς αμφιβολία, το να μετανιώνει κάποιος για τις επιλογές του δεν είναι και το πιο ευχάριστο συναίσθημα. Συχνά μετανιώνουμε για αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε μια καλύτερη δουλειά, μια καλύτερη σχέση, να είχαμε ξεκινήσει μια δική μας επιχείρηση, αλλά δεν το κάναμε.

Συχνά, συγκρίνουμε τα αποτελέσματα των επιλογών μας με μια ιδανική φαντασίωση που έχουμε για το πως θα έπρεπε να είναι τελικά τα πράγματα. Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτές τις αποφάσεις, επειδή δεν αλλάζει το παρελθόν. Αντιστεκόμαστε σε αυτή την πραγματικότητα υποσυνείδητα, αναλύουμε και συγκρίνουμε την πραγματικότητα με την ιδανική φαντασίωση μέχρι που σπαταλάμε όλο το χρόνο και την ενέργειά μας.

Αλλά γιατί;

Επειδή αναγνωρίζουμε προσωπικά αυτές τις ιδανικές καταστάσεις και τις φαντασιώσεις. Όλοι έχουμε ένα όραμα στο μυαλό μας για το ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι προθέσεις μας, ποια είναι η κοινωνική μας επίδραση. Και όλοι παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις που μπορούμε, ανάλογα με τις συνθήκες.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αφήσουμε πίσω αυτές τις φαντασιώσεις;

  • Κάθε κακή απόφαση του παρελθόντος δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Και στην πραγματικότητα μέσα σε κάθε κακή απόφαση, υπάρχει κάτι καλό. Το γεγονός ότι μπορούμε να αποφασίσουμε είναι ένα δώρο, όπως το να ξυπνάμε το πρωί, και να μπορούμε να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας.
  • Δεν είμαστε πραγματικά αυτό που φανταζόμαστε ότι είμαστε, τουλάχιστον όχι πάντα. Είμαστε άνθρωποι και φυσικά έχουμε ατέλειες. Κάνουμε κάποια πράγματα καλά, κάνουμε λάθη, είμαστε εγωιστές, είμαστε ειλικρινείς και λέμε ψέματα κάποιες φορές. Ακόμη και αν δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, είμαστε επιρρεπείς στα ατοπήματα.

 Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε!

Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε οι αποφάσεις και οι επιλογές σας. Ωστόσο, μπορείτε τώρα να κάνετε θετικές αλλαγές ώστε να δημιουργήσετε την ζωή που επιθυμείτε. Με τη βοήθεια της ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και του LIFE COACHING μπορείτε να αφήσετε πίσω τα λάθη σας και να προχωρήσετε.

Μια μέρα που θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, θα σκέφτεστε την αρχή. Σήμερα είναι η αρχή! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας.